Шановна спільнота SafePal!

2023 рік був складним для всієї галузі, оскільки ринкові умови виявилися складними для розвитку багатьох проектів. Незважаючи на це, команда SafePal продовжує створювати продукти, розробляти функції та вдосконалювати свої пропозиції, щоб краще задовольняти потреби користувачів.

Цього року кількість користувачів Safepal зросла з 6 до понад 10 мільйонів, і команда оголошує про запуск X1 (першого Bluetooth-гаманця) разом із переходом всіх гаманців до відкритого коду. Користувачі можуть попередньо замовити свій X1 на сайті реселлерів або у офіційному інтернет магазині, тут.

Лише за цей рік у інших постачальників гаманців було багато проблем і невдалих експлойтів, і ми поставилися до них дуже серйозно. Наші постійні зусилля протягом останніх п’яти років, щоб надати користувачам криптовалюти доступне та безпечне холодне зберігання, завершилися цим — команда SafePal рада можливості надати користувачам додаткову прозорість від переходу до відкритого коду та покращити зручність використання з моменту запуску X1.

X1 базується на помітних рисах флагманської лінійки S1

  1. Непохитна відданість безпеці:
    Безпека завжди була головним пріоритетом для SafePal, і це не відрізняється від X1. Зберігаючи механізм захисту від несанкціонованого самостирання та мікросхему захищеного елемента CC EAL5+, аудити для X1 були завершені Keylabs, і всі важливі висновки були ретельно оцінені та розглянуті перед підтвердженням випуску.

    Відповідні частини основного коду для X1 уже були поетапно з відкритим вихідним кодом і розміщені тут на github для максимальної довіри та прозорості — це включає код, який використовується для взаємодії Bluetooth із мобільним програмним гаманцем SafePal, а також для основних функцій, таких як як підпису та схвалення смарт-контрактів, створення та зберігання закритих ключів для X1.
  2. Ультраплавний UX і зручність:
    Завдяки високошвидкісному з’єднанню Bluetooth, інтуїтивно зрозумілій 12-кнопковій D-Pad у поєднанні з більшим 1,8-дюймовим екраном — користувачі X1 зможуть насолоджуватися більшою простотою перегляду разом із покращеним комфортом і зручністю завдяки додатку для мобільного гаманця Safepal.
  3. Витончений і мінімалістичний дизайн:
    Користувачі, знайомі з флагманом S1, будуть знати про зовнішній вигляд пристрою в стилі кредитної картки. X1 віддає данину цьому дизайну з дещо більшим індустріальним натхненням, зберігаючи мінімалістичний стиль.

    Незважаючи на більший екран, X1 буде навіть більш компактним, легким і портативним, ніж S1, гарантуючи, що користувачі зможуть працювати з пристроєм у дорозі та зберігати його в кишені для безпроблемного використання.

    SafePal X1 також є першим доповненням Bluetooth до своїх Air-Gaped аналогів S1 і S1 Pro), розширивши лінійку апаратних гаманців з 1 до 3 моделей лише цього року.


Перехід набору гаманців до відкритого коду: постійні кроки до підвищення прозорості

Незважаючи на нашу бездоганну історію за останні 5 років, SafePal цінує занепокоєння своїх користувачів і спільноти. Щоб максимізувати прозорість і безпеку, наступне також було зроблено відкритим кодом:

  1. Код мобільного програмного гаманця SafePal, який використовується в поєднанні з усією лінійкою обладнання SafePal (X1, S1 і S1 Pro) для підписів і затвердження смарт-контрактів, створення та зберігання закритих ключів. Тепер користувачі зможуть перевірити та переконатися, що для цих критичних функцій немає вразливостей або потенціалу для бекдорів та інших зловмисних атак.
  2. Код мобільного програмного гаманця SafePal, який використовується в механізмах QR-сканування S1 і S1 Pro. Тепер користувачі можуть перевірити та переконатися, що жодна інформація про приватний ключ не витікає під час використання функції QR-сканування для підписання та виконання транзакцій за допомогою програми SafePal і серії S1, підтверджуючи чисту історію з моменту запуску S1 у 2019 році.

Зроблення інших аспектів із відкритим вихідним кодом, таких як мікропрограмне забезпечення для лінійки S1 і розширення для браузера SafePal, продовжуватиметься й стане ключовим напрямком у четвертому кварталі цього року.

Команда SafePal продовжуватиме наполегливо працювати над створенням найкращих продуктів і послуг у вигляді децентралізованого набору крипто-гаманців, що дає користувачам можливість володіти крипто-активами.